18+groep: leren, inspireren, lolmaken

 

Wie zijn we?

Blond, bruin; studerend, werkend; jongen; meid; sportief, ehh het tegenovergestelde – we zijn een gemengde groep jongeren. Maar één ding hebben we gemeen: we geloven in Jezus. Het is tof met elkaar de bijbel in te duiken, om met elkaar na te denken en om van elkaar te leren. Maar geloven kan ook lastig zijn. Daarom is het mooi dat we elkaar kunnen helpen, elkaar kunnen inspireren en elkaar kunnen stimuleren. Nadenken over geloven vinden we belangrijk bij de 18+groep. Maar dat is zeker niet het enige wat we doen. Serieuze zaken – bij ons gaan ze hand in hand met lekker eten, plezier maken, spelletjes spelen en daagjes uit. Tot nu toe zijn we al een stuk of vier keer met een man/vrouw of tien bij elkaar gekomen. Kartrekker van de  18+groep is Jan Pieter Rottier.

 

Wat doen we?

Forward Grace is een jonge gemeente en ook het jeugdwerk is nog maar net begonnen. De afgelopen keren hebben we vooral veel leuke dingen gedaan om elkaar beter te leren kennen. We hebben bijvoorbeeld gebowld, geschaatst en we zijn lekker uit eten geweest. Komende avonden willen we wat meer ruimte maken voor serieuze zaken. Maar ook dan verliezen we de gezelligheid niet uit het oog. De 18+groep is zo ongeveer één keer in de drie weken en meestal op vrijdag- of zaterdagavond.

 

Hoe kun je meedoen?

Dikke kans dat je enthousiast geworden bent over de 18+groep. Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken. En wil je vaker komen?  Ook dan ontvangen we je met open armen. We doen niet aan lidmaatschap en verplichting om iedere keer te komen is er ook niet. We willen je via deze website en via de onze nieuwsbrief informeren over onze activiteiten, de data en de locaties.

Vragen? Je komst aankondigen?

De meetings van de 18+groep worden in principe gehouden bij een van de deelnemers thuis. Heb je zin om te komen, stuur dan even een mailtje. Dan geven we het adres aan je door.

Je kunt je mailtje sturen naar: 18+@forwardgrace.nl. Ook voor andere vragen over de 18+groep kun je hier terecht.